25-26-27 maart 2022
4×4 Rijl-Waal
Voor de 3e keer vindt de 4×4 rhein waal plaats op het terrein van het expositiecentrum Kalkar. De offroad-beurs is dé ontmoetingsplaats voor offroad-fans uit drie landen. Daar vind je alles voor je volgende avontuur. Op meer dan 9.000 m² haloppervlak biedt de 4×4 rhein-waal een offroad-avonturenwereld die niets te wensen overlaat: een compleet weekend met alles wat met voertuigen, daktenten, pick-up cabines, trailers, expeditie materialen te maken heeft ,offroad-kleding, survivaluitrusting en veel inspiratie voor reisplanning enz. – en natuurlijk tal van gelijkgestemden.
———————————————————————————————————————————–
10 April Ladies Ride

Zondag 10 April voor de verandering een Ladies Ride “ No men allowed “. Dus moeders & dochters, zussen of vriendinnen schrijf je in voor deze Offroad rit van +- 60km!!!

De dames bij Offroad & Adventures ontvangen jullie met een lekker kopje thee of koffie met iets lekkers voor erbij. Bij terugkomst worden jullie verwend met een hapje van de Barebones Cowboy Fire Pit Grill. Een heerlijk drankje bij het eten mag natuurlijk ook niet ontbreken. Na de rit heb je natuurlijk nog tijd genoeg om te shoppen in onze winkel met kleding van Pinewood, Barebones Living producten en nog veel meer.
Inschrijven via: info@offroad-adventures.nl
Kosten: € 50,00 per auto met twee personen
Extra Ladies “ on board “ € 15,00 p.p.

———————————————————————————————————————————

15-16-17-18 April Country Life Outdoor Event

Countrylife Outdoor Event is een eerste editie en zal worden opgebouwd uit zes clusters met telkens aandacht voor beleving maar ook de presentatie van de nieuwigheden binnen elk segment. De 6 clusters zijn Paardensport, Jacht, Hengelsport, Landelijk wonen, 4×4, Outdoor sporten. Het is een totaalconcept, nieuw voor België en op maat gecreëerd voor de mensen die actief willen beleven, een ontdekkingstocht rond het buitenleven en het landelijk wonen.
———————————————————————————————————————————————

27-28-29 Mei Game Fair Vlaanderen

Deze jaarlijkse Gamefair zal voor alle buitenmensen hét ontmoetingspunt van het jaar worden.

De organisatie van de Nederlandse Jacht&Buitenleven Fair (al meer dan 10 jaar een begrip) heeft  de vleugels uitgeslagen en is met een nieuw evenement neergestreken op het prachtige privédomein kasteel Duras in Sint Truiden. Op dit sfeervolle terrein, omringd door bossen en waterpartijen, wordt vanaf voorjaar 2022 ieder jaar een grote Fair georganiseerd die nog meer dan ooit de sfeer uitademt van de oorspronkelijke Engelse Gamefairs.

Uiteraard treft u op deze Vlaamse editie alles aan wat onze Fair al meer dan 10 jaar zo uniek maakt in Nederland: Een groot dorp met pagodetenten waar u alles gaat vinden op het gebied van platteland, jacht en buitenleven; vele winkels komen hier met al hun spullen, kleding, geweren, materialen. Er is veel aandacht voor de natuur, workshops voor kinderen, demo’s met schapen, jachthonden, roofvogels en terreinauto’s. Jaarlijks verandert het thema van de demo’s. De culinaire sensatie wordt een van de hoofdpijlers.

Ook Hubertus Vereniging Vlaanderen, dé belangenbehartiger van de jachtsector, zal aanwezig zijn met een ruime en gezellige stand, waar (toekomstige) leden, jonge jagers en wildbeheerders elkaar kunnen ontmoeten voor een drankje en een babbel. De grote terrassen bieden uitzicht over het terrein en worden het bruisende middelpunt voor uw hapje en drankje met familie en vrienden.
————————————————————————————————————————————————-

23-25 September jacht en Buitenleven Liempde

Hét evenement voor het hele gezin op Landgoed Velder in Liempde.
Een prachtig buitenevenement in de bossen van het Groene Woud.
met verschillende standhouders en demo’s het hele weekend lang.
leuk voor jong en oud dus kom gezellig langs en ervaar het buitenleven en de jacht.
————————————————————————————————————————————————–

7-8-9 Oktober 2022 Offroad Budel   

Offroad Budel is een evenement waar iedere 4×4 liefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Met of zonder auto,  met of zonder terreinervaring.
————————————————————————————————————————————————-

22-23 oktober 2022 4×4 vakantiebeurs

De beurs is nog altijd bij uitstek dé plek waar je moet zijn voor een avontuurlijke vakantie (voorbereiding) met jouw 4×4. Tijdens deze editie is er voor de bezoeker weer van alles te beleven. Er is van alles te vinden over vakantiebestemmingen, avontuurlijk kamperen en attributen om je helemaal reisklaar te maken.

————————————————————————————————————————————————–

Mocht u interesse hebben en onze daktenten toch een keer in het echt willen bekijken dan bent u van harte welkom op de Shop.
Graag plannen wij een bezoek in met u, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Adres:
Ekkersrijt 1337
5692 AJ Son

Hopelijk tot binnenkort

Groetjes team Storm
Evelien 06-12360398 en Marlies 06-15944936