Gecanceld tot oktober 2021
4x4x Rhein-waal event –  Off Road- Messe

Voor de derde keer zal de Kalkar exbhibition van start gaan, de off-road beurs is het trefpunt voor off-road fans uit 3 landen.
Daar vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende avontuur. (voertuigen, daktenten, pick-ups cabine, trailers, expeditie materialen, kleding, inspiratie voor reisplannen ed.)
9.000m2 haloppervlak en buitenevent terrein.

Storm zal er dit jaar voor de tweede keer staan samen met Saris 4×4.

Gecanceld tot oktober 2021
4x4x Rhein-waal event –  Off Road- Messe
Zum dritte Mal startet die Kalkar-Ausstellung, die Offroad-Messe ist Treffpunkt für Offroad-Fans aus 3 Ländern.
Dort finden Sie alles, was Sie für Ihr nächstes Abenteuer brauchen. (Fahrzeuge, Dachzelte, Kabinenabholungen, Anhänger, Expeditionsmaterial, Kleidung, Inspiration für Reisepläne, anm.
9.000m2 Hallenfläche und Veranstaltungsgelände im Freien.Storm wird in diesem Jahr zum zweite Mal zusammen mit Saris 4×4 dabei sein.

 

20&21 Maart 2021

De 4×4 vakantiebeurs!

Door de grote animo voor de beurs en geluisterd hebbend naar de reacties van de vele standhouders, hebben we gekeken naar locatie waar meer expansie mogelijk is. Dat hebben we gevonden in Valburg, nabij Nijmegen, op het terrein van WaterGoed.
Door de nieuwe locatie ontkomen we niet aan parkeergeld, maar voor € 5,00 staan de auto’s van de bezoekers de hele dag veilig op een afgesloten terrein.

Zoals jullie van ons gewend zijn, is er volop activiteit voor de kinderen aanwezig, komt er een totaal nieuwe RC-baan en staan de foodtrucks er ook weer. Daarnaast is er een goede hospitality locatie aanwezig.
Kom inspiratie opdoen voor het outdoor en reizen!

Mede doordat we nu meer richting de Duitse grens staan, gaan we ook zorgen voor bezoekers uit aangrenzende gebieden in Duitsland en mogelijk Luxemburg. Meer aantrekkingskracht dus.

—————————————————————————————————————————————————————————-

Vanwege het corona virus zal komend jaar waarschijnlijk minder beurzen georganiseerd gaan worden!

Mocht u interesse hebben en onze daktenten toch een keer in het echt willen bekijken dan bent u van harte welkom op de Shop.
Graag plannen wij een bezoek in met u, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Adres:
Ekkersrijt 1337
5692 AJ Son

Hopelijk tot binnenkort

Groetjes team Storm
Evelien 06-12360398 en Marlies 06-15944936