Wij kregen heel vaak te horen, oooh wat jammer dat zo`n tent alleen op een Landrover kan.
Daarom hebben wij speciaal deze allround daktent laten ontwikkelen lichter in gewicht en compacter.
Naast het succes van Daktent model Geertje komen wij met de Daktent model Lotte, vernoemd naar de dochter van Marlies.

Voor het model Daktent Lotte hebben wij er ook voor gekozen om er een 4 seizoenen tent van te creëren, en hebben wij al het goede van geertje overgenomen met nieuwe ideeën opgedaan door ervaring en feedback van klanten.

Wij hebben Daktent model Lotte als volgend opgebouwd:

Wij houden van kwaliteit en voeren dit naast duurzaamheid door in alle producten dus ook in onze daktent.
De tentstof bestaat uit hoogwaardig 400gr Rip Stop-Canvas. Dit is een gemengde samenstelling van Katoen en polyester. Hierdoor is het tentdoek stevig en ademend. Canvas heeft een grotere scheurweerstand dan de overige tentstoffen. Daarnaast is canvas van nature goed bestand tegen uv-straling, hierdoor is er geen extra coating nodig. Alle naden zijn met speciaal garen genaaid, dat na het eerste contact met water uitzet en eventuele naadopeningen afdicht.
Het tentframe is vervaardigd uit thermisch verzinkt staal, om een goede corrosieweerstand te verkrijgen. Overige onderdelen zijn van roestvast staat.
Verder hebben wij gekozen voor een 7cm koud schuim matras met katoenen hoes en polyester onderzijde.

Met standaard het ventilatie onder matras.
Dit is een vochtregulerend onder matras dat onder het bestaande matras wordt bevestigd. De open structuur van het materiaal neemt condens- en transpiratievocht op uit het matras en voert dit efficiënt af. Daardoor worden schimmel in het beddengoed, klamme en vochtige matrassen of benauwde en vieze luchtjes voorkomen.

De beschermhoes is gemaakt van 600gr PVC met YKK ritsen

Technische gegevens
Slaapgedeelte 140cm x220cm x (130cm)
Ingepakte tentplatform 125cm x148cm x33cm
Gewicht 65 kg
Luifel x
Skyview
Ladder Telescoop ladder

Opties zijn:
* Binnentent
* Ondertent

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.