Wij hebben een nieuwe daktent ontworpen, namelijk model Geertje.
Vernoemd naar de dochter van Evelien, dit om een persoonlijk tintje te geven aan ons product en waar wij voor staan.

Voor het model Daktent Geertje hebben wij gekozen om er een 4 seizoenen tent van te creëren, wij zijn er zelf veelal mee op avontuur gegaan om te beleven hoe het kamperen met daktent is en wat wij vinden waar de daktent aan moet voldoen.

Wij hebben Daktent model Geertje als volgend opgebouwd:

Wij houden van kwaliteit en voeren dit naast duurzaamheid door in alle producten dus ook in onze daktent.
De tentstof bestaat uit hoogwaardig 400gr Rip Stop-Canvas. Dit is een gemengde samenstelling van Katoen en polyester. Hierdoor is het tentdoek stevig en ademend. Canvas heeft een grotere scheurweerstand dan de overige tentstoffen. Daarnaast is canvas van nature goed bestand tegen uv-straling, hierdoor is er geen extra coating nodig. Alle naden zijn met speciaal garen genaaid, dat na het eerste contact met water uitzet en eventuele naadopeningen afdicht.
Het tentframe is vervaardigd uit thermisch verzinkt staal, om een goede corrosieweerstand te verkrijgen. Overige onderdelen zijn van roestvast staat.
Verder hebben wij gekozen voor een 7cm koud schuim matras met katoenen hoes en polyester onderzijde.

Met standaard het ventilatie onder matras.
Dit is een vochtregulerend onder matras dat onder het bestaande matras wordt bevestigd. De open structuur van het materiaal neemt condens- en transpiratievocht op uit het matras en voert dit efficiënt af. Daardoor worden schimmel in het beddengoed, klamme en vochtige matrassen of benauwde en vieze luchtjes voorkomen.

De beschermhoes is gemaakt van 600gr PVC met YKK ritsen

Technische gegevens
Slaapgedeelte 140cm x220cm x (130cm)
Ingepakte tentplatform 125cm x148cm x33cm
Gewicht 75 kg
Luifel √
Skyview
Ladder Telescoop ladder

Opties zijn:
* Binnentent
* Ondertent