Trailer TentTrailer Tent- Voor mensen die geen Standaard vouwtent willen!

De Trailer tent heeft werkelijk alles wat je nodig hebt. Kijk hieronder voor de specificaties!

uitgeknipte Off-road

De tent is gemaakt uit onverwoestbaar canvas. Maar liefst 450 grams doekhet zwaarste doek dat momenteel verkrijgbaar is. De ritsen zijn van de sterkste kwaliteitwaardoor jarenlang probleemloze werking wordt gegarandeerd.

Onze tenten worden altijd standaard geleverd met een complete voortent die in delen op te zetten is. Zo kan alleen een luifel aangeritst worden, die overigens ook aangeritst kan blijven bij het invouwen van de tent.

Aan het luifel kunnen zij- en voorwanden worden gezet, waarvan de voorzijde zelfs in 2 delen. Hierdoor kun je een afgesloten keukenhoek creëren terwijl de rest van het luifel vrij en open blijft.

De basistent heeft een vast grondzeil. De voortent heeft een volledig met klittenband vast te zetten grondzeil.


Kortom:
* Flexibel systeem
* Makkelijk op te bouwen
* Naar eigen wens delen aan-af te ritsen
* Degelijke kwaliteit: zwaarste canvas, beste ritsen
* Stoer uiterlijk


Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, of klik hier..

 

Uitrusting van de Trailer Tent

tent-met-keukenhoek

Trailertent met keukenhoek.
Om alle spullen in de voortentkeuken uit de wind en uit het zicht te houden, maar toch een grote buitenruimte onder het luifel te houden, kun je de voortent in delen opbouwen.

tenttrailer-matras

De bagageruimte is natuurlijk vanuit de voortent bereikbaar, maar als je er echt niet meer uit wilt, of het is slecht weer, dan is de bagageruimte gewoon bereikbaar vanonder het matras.
(Froli systeem optioneel)

PF-tenttrailer7

De riante bedstee van 215 cm x 170 cm maakt de beste slaapplek die je je maar kunt voorstellen in een tent.
Standaard met van een 8cm matras, optioneel uit te voeren met Froli systeem.
Het dak is voorzien van een dakraam.

Storm 232057

Alle ramen zijn uitgevoerd met overlappende luiken, PVC folie en vliegengaas. Wind-, water-, insect- en zicht dicht. elk luik is ook als luifel op te zetten

tent-doorzichtig-voorzijde

Tent maatvoering voorzijde. De voorste hoek is los te plaatsen zodat de keuken is afgeschermd en de rest van het luifel open blijft.

tent-doorzichtig-achterzijde

Achterzijde van de tent met de tussenwand van de slaapkamer. Ook de achterdeur is hier te zien. ideaal voor de nachtelijke sanitairstop!

 

De hoogte van de trailer zal minimaal 105cm moeten zijn en maximaal 110cm. De Trailertent word geleverd op een betonplexplaat met een stalen frame die u direct op een trailer kunt monteren. de vloerplaat heeft een afmeting van 170x210cm.