DaktentenDAKTENTEN – Voor de echte avonturiers

 

In een handomdraai creëer je een twee persoons slaapplek. Hoog en droog bovenop je auto. Op vakantie wil je ook lekker kunnen slapen. De daktent is daarom voorzien van een hoogwaardig 8cm dik matras dit in combinatie met de geïsoleerde sandwich vloer zorgt voor een heerlijke nachtrust. De tent kan worden uitgebreid met een complete onderbouw. Deze onderbouw biedt direct toegang tot de auto. Kortom, met goed of slecht weer, comfortabel te gebruiken.
 

Details van de daktent

 

PF-daktent1

 

Duurzaamheid

De tentstof bestaat uit een zeer hoogwaardige 400gr RipStop-canvas. Canvas heeft een grotere scheurweerstand dan de overige tentstoffen. Daarnaast is canvas van nature goed bestand tegen uv-straling, hierdoor is er geen extra coating nodig. De ritsen zijn van zware kwaliteit en waterdicht. Alle naden zijn dubbel gestikt en van binnen uit gelijmd.

Natuurlijk ademhaling

Canvas ademt van nature. Het resultaat is een vermindering van condensatie binnen de tent in vergelijking met tenten gemaakt van materialen als nylon en polyester.

Waterdicht

Canvas zwelt in contact met water en heeft hierdoor een prima waterdichtheid.

Tentklimaat

Doordat canvas een dikker materiaal is dan andere tentstoffen zoals nylon, presteert het beter onder extremere weeromstandigheden. In een zeer kil klimaat behoudt de tent zijn warmte, en in een warm klimaat houdt hij de warmte buiten.
 
Naamloos
 
De daktent is voorzien van een 600 grams pvc hoes. De hoes word dichtgemaakt d.m.v. een rits en klittenband. In de hoes is extra ruim zodat je beddengoed en kussen in de daktent kan blijven liggen tijdens het rondreizen. De daktent is voorzien van 3 luifels. Zo heb je optimale ventilatie en rondom zicht. Elk raam is voorzien van een muskietennet en een canvasdoek. De telescopische aluminium ladder zorgt ervoor dat je altijd stabiel en veilig de tent in en uit komt. Tijdens het rijden ligt hij ingeschoven op de tent. De ladder past in de extra ruime pvc hoes.

Technische gegevens

Naamloos11